9 λογότυπα στην έκδοση LOGOISM

Η έκδοση LOGOISM είναι μια εμπνευσμένη αναφορά για τον σύγχρονο σχεδιασμό λογοτύπου, έναν οδηγό για τις τελευταίες καινοτομίες, καθώς και έναν πρόδρομο για τις ερχόμενες τάσεις. Πάνω από 1500 εξαιρετικά λογότυπα επιλέχθηκαν και χωρίστηκαν σε έξι ομάδες με βάση το στυλ και τον χαρακτήρα τους - σύμβολο, σύμβολο και γράμμα, τη μορφή, το σύνολο και το ρετρό. Αν και αποτελούνται μόνο από σύμβολα ή / και γράμματα, εφαρμόζουν ρετρό αισθητική ή vintage στυλ, σχεδιάστηκαν με πολλαπλές παραλλαγές ή μιμητικές γεωμετρικές δομές, όλα είναι λαμπρά παραδείγματα της μορφής από σχεδιαστές από όλο τον κόσμο". 9 από αυτά (σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες) έχουν σχεδιαστεί από εμένα.
Για περισσότερα δείτε ΕΔΩ.

Εργαστηρι καλλιγραφιας

Όταν έβλεπα όλα αυτά τα καταπλητικά βιντεάκια με την καλλιγραφία πραγματικά ζήλευα και ήθελα να μάθω να το κάνω κι εγώ. Όταν ανακοινώθηκε πως στα πλαίσια του Design Athens θα υπάρχει και εργαστήρι καλλιγραφίας έκλεισα αμέσως θέση. Πήρα τα πενάκια μου, τα μολύβια μου και τα πινέλα μου και ετοιμάστηκα να αρχίσω κι εγώ το "μαγικό ταξίδι των ατελείωτων χιλιομέτρων μελανιού". Μία φράση που μας είπε ο δάσκαλος μας, Βλαντιμίρ Ραντιμπράτοβιτς. Και θα είναι όντως το ταξίδι μεγάλο αλλά ταυτόχρονα μαγικό.

Διακριση για τον σχεδιασμο λογοτυπου

Η συμμετοχή μου στον διαγωνισμό ΕΒΓΕ (Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης) στην κατηγορία "Σχεδιασμός Λογοτύπου" ήταν το λογότυπο του φεστιβάλ "Αγροτουρισμός Επιδαύρου" και πήρε την 4η θέση ανάμεσα σε 235 συμμετοχές. Πρώτο στην κατηγορία βγήκε το λογότυπο της Τράπεζας Πειραιώς. Ήταν τιμή μου που για άλλη μία χρονιά κατάφερα δουλειά μου να συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο που εκδίδεται με τις καλύτερες δουλειές που σχεδιάστηκαν στην Ελλάδα και την Κύπρο. Και μάλιστα στην πιο δύσκολη κατηγορία.

Διακριση για τον σχεδιασμο περιοδικου

To περιοδικό ΕΠΑΘΛΟ ήταν η συμμετοχή μου στον διαγωνισμό ΕΒΓΕ (Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης) στην κατηγορία "Σχεδιασμός Περιοδικού" διακρίθηκε από τους κριτές του διαγωνισμού και συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο που εκδίδεται με τις καλύτερες δουλειές που σχεδιάστηκαν στην Ελλάδα και την Κύπρο για το 2013.

Εγγραφή στο newsletter !

27510-69179, 6936-994871
design [at] positive.net.gr

Main Menu GR